Wellness centar Coner Bjelovar

Wellness centar Coner Bjelovar

Disable Preloader

Često postavljana pitanja

Wellness centar Coner je centar zdravlja i ljepote namijenjen ne samo Vašem boljem izgledu, nego i Vašem opuštanju. Da bi se postigli uvjeti za ostvarenje Vaših želja, molimo Vas da poštujete i druge korisnike usluga, poštujete privatnost drugih klijenata govoreći tiho, a mobitele isključite ili utišajte.

Ovisno o vrsti odabranog programa ili tretmana, potrebno je rezervirati termin. Najbolje da to učinite nekoliko dana ranije dolaskom na recepciju našeg Wellness centra, Masarykova 11 u Bjelovaru ili pozivom na telefonski broj 043/221-221. Na taj način možete osigurati baš željeni dan i vrijeme. Posebno napominjemo da je najveće zanimanje za popodnevne i večernje sate.

Popis svih usluga, tretmana i paketa nalazi se na Internetu na web stranici www.coner.hr, kao i u katalozima u samom centru. Razgovarajte s našim osobljem na recepciji koje će Vam pomoći da se odlučite upravo za one tretmane koji Vama najbolje odgovaraju. Raspitajte se i za pakete ili skupinu usluga na koje Vam se može odobriti popust.

Za vrijeme boravka u Wellness centru, ovisno o tretmanu, na raspolaganju će Vam biti ručnici, ogrtači i jednokratne gaćice. Molimo Vas da dolazite bez dragocjenih predmeta, jer naše osoblje ne odgovara za njihov nestanak.

Za boravak u fitnessu obucite ugodnu trenirku i tenisice za dvoranu, te obavezno ponesite ručnik.

Svi djelatnici u Wellness centru Coner stručno su obrazovani za poslove koje obavljaju, a i dopunski su savladali potrebna znanja i vještine kako bi profesionalno odradili svoj posao i pružili Vam najviši standard usluge. Ukoliko želite određenu osobu, naglasite to kod rezervacije termina.

Dođite 5 do 10 minuta prije dogovorenog termina kako biste imali dovoljno vremena za prijavu na recepciji i presvlačenje. Ukoliko ne možete doći na vrijeme, molimo Vas da javite telefonom kako bismo tretman prilagodili kraćem trajanju ili ga odgodili za neko drugo vrijeme, kad najranije bude moguće, jer ne možemo dopustiti da slijedeći korisnik čeka uslugu. Jednako cijenimo vrijeme svih naših klijenata.

Ukoliko Vam ne odgovara temperatura u prostoriji, jačina pritiska tijekom masaže ili pak nešto treće, zamolite osoblje da ih prilagode Vašim željama.

Došli ste na tretman lica, a željeli biste i masažu leđa. Pitajte Vašu kozmetičarku. Ukoliko u Wellnessu ima slobodnih masera, uskoro ćete biti na redu. Ako su svi termini u tom trenutku zauzeti, rezervirat ćemo Vam najbliži slobodan termin.

To ovisi isključivo o Vama. Želite li pričati – pričajte. Želite li se opustiti – sklopite oči i uživajte.

Ukoliko ne možete doći na zakazani termin, molimo Vas da o tome obavijestite recepciju Wellness centra. Molimo Vas da to učinite bar 24 sata prije dogovorenog tretmana.

Molimo Vas da pružene usluge platite na kraju tretmana. Imate više mogućnosti plaćanja. Prihvaćamo većinu kreditnih kartica i gotovinu, a postoji mogućnost plaćanja i virmanom.

Molimo Vas da kod Vašeg prvog dolaska obavijestite terapeuta ili osobu na recepciji o svom zdravstvenom stanju, npr. trudnoći ili eventualnim tegobama, kao što je to povišeni krvni pritisak, srčane bolesti i slično. Tako Vam možemo prilagoditi tretmane, ili, ukoliko je određeni tretman kontraindiciran kod Vašeg stanja, preporučiti Vam neki drugi.

U vrijeme darivanja više ne morate biti u neprilici ili nedoumici što darovati dragoj osobi, prijatelju ili poslovnom partneru. Wellness centar Coner pripremio Vam je niz poklon-bonova za pojedine vrste usluga i tretmana koji će zasigurno razveseliti one koje ćete darivati. Najljepši je i najvrjedniji poklon onaj koji se dugo pamti. Upravo je to slučaj s poklon-bonovima Wellness centra Coner koje možete osigurati na recepciji Wellness centra Coner ili u Ljekarnama Coner.

Ukoliko Vam se nešto nije svidjelo ili imate prijedlog, pitanje ili pohvalu, recite to voditeljici Wellness centra Mirjani, upišite se u knjigu primjedbi ili nam se obratite putem e-mail adrese ili telefona.