Wellness centar Coner Bjelovar

Wellness centar Coner Bjelovar

Disable Preloader

About Us

O Wellness centru Coner

Moderan čovjek danas vodi podjednaku brigu o svojoj poslovnoj karijeri, opuštanju i psihofizičkoj formi. U Masarykovoj 11, 30. rujna 2005. otvorili smo moderan centar, napravljen sa željom da našim sugrađanima, kao i svima koji navraćaju u Bjelovar, otvorimo vrata u bajku za odrasle, da im osiguramo mjesto u kojem će moći pronaći trenutke ugode i njege, mira i odmora od svakodnevnog ritma žurbe i stresa, a sve u službi zdravlja i ljepote.
U centru radi tim stručnjaka koji će za svakog klijenta napraviti individualan program prilagođen specifičnim potrebama.
U suradnji sa Zdravstvenim centrom Coner u kojem je 5 liječnica opće medicine i ljekarna, kao i suradnicima nutricionistom i psihologom, osmislili smo programe opuštanja, mršavljenja, detoksifikacije te programe za određene zdravstvene skupine: dijabetičare, osobe s osteoporozom, trudnice, astmatičare…
Sigurni smo da ćemo našim znanjem i vještinama te korištenjem samo vrhunskih kozmetičkih preparata pomoći Vam da uronite u potpuno novu dimenziju života.

Zdravlje i ljepota Coner d.o.o.
Upisano u registar Trgovačkog suda u Bjelovaru pod brojem: MBS 010059382, temeljni kapital 100.000,00 kn uplaćen u cijelosti
OIB: 13084438950
Žrn: 2484008-1105732235, Raiffeisen bank Austria d.d., poslovnica Bjelovar, Trg Eugena Kvaternika 9
Odgovorna osoba i član uprave: Coner Marijan, kontakt marijan@coner.hr